Gaby is …
makelaar en taxateur
Betrokken en beëdigd makelaar en taxateur

Gaby Balkema is beëdigd makelaar en taxateur in Amsterdam en eigenaar van makelaarskantoor Thuis in Vastgoed. 

Na een stevige loopbaan in de reclamebranche waarbij Gaby klanten als Nissan, SmithKline Beecham en Centraal Beheer adviseerde, besloot hij zijn passie te volgen. Een mooie carrière in de reclame, ruilde hij in voor waar hij voelde dat zijn hart lag -en ligt: de makelaardij. Een sprong in het diepe maar hij haalde al zijn diploma’s en papieren, begon onderaan de ladder bij een klein makelaarskantoor en startte na wat omzwervingen in 2005 zijn eigen kantoor Thuis In Vastgoed.

Inmiddels is dit alles alweer meer dan 20 jaar geleden en met een Funda-beoordeling van een 9,4 (op basis van maar liefst 250 reviews) wordt zijn passie en expertise zeker bevestigd! Gaby is altijd up to date, volgt de marktontwikkelingen nauwgezet en wordt regelmatig bijgeschoold middels cursussen en seminars.

Naast de bekende makelaarsdiensten (aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding en taxaties) biedt het kantoor Thuis in Vastgoed een wekelijks makelaarsspreekuur op woensdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Ieder consult duurt een uur. Hierbij kan dieper worden ingegaan op specifieke problemen of vragen, mits het objecten betreft in of rond Amsterdam. Het consult vindt plaatst op individuele basis. De kosten bedragen € 149,- per uur inclusief BTW. Mail naar info@thuisinvastgoed.nl en vraag naar de beschikbaarheid. Vol is vol.

Dit zeggen anderen over Gaby Balkema
“Professioneel en vlot Gaby Balkema was makkelijk bereikbaar en een top adviseur. Het kantoor heeft goed opgevolgd en begeleid in de verkoop. Ontzorgen is hun op het lijf geschreven .Mijn connecties adviseer ik Thuis in Vastgoed aan. Een verrijking in dit landschap.”
“De woning is een vrij bijzonder object, waar je ook de echte liefhebber voor moet vinden. Gaby heeft dit met veel geduld opgepakt en heeft uiteindelijk succesvol de juiste koper gevonden. Positief resultaat voor alle betrokkenen.”
“Op basis van eerdere ervaringen weer dit traject met Gaby Balkema aangegaan Wederom goed bevallen; duidelijk in de aanpak, uitvoering volgens afspraak, communicatief prettig en geen poes pas...”
Vorige
Volgende
Contact opnemen?