Gaby is …
schrijver
Gaby de makelaar met visie

Wie een flesje wit van 25 euro koopt, vraagt aan de slijter of -ie droog of zoet is. Wie een auto koopt van 25.000 euro, wil van de dealer weten hoe zuinig hij rijdt en welke extra’s 

erop zitten. Maar wie een woning koopt van 250.000 euro, doet dat geregeld zonder een specialist te raadplegen.

Na twintig jaar als makelaar actief te zijn, verbaast Gaby zich hier nog dagelijks over. Daarom schreef hij, bij wijze van risicoreductie, het boek “Huis kopen? Zo gedaan”. Hierin legt hij in 18 stappen uit hoe je zelf (of met hulp van een expert) verantwoord je eigen huis kunt kopen. Het boek is in oktober 2016 uitgegeven door Bruna en hier te bestellen. Omdat het boek op een aantal details niet meer up to date was, is er nu ook een herziene uitgave 2021 in e-boekvorm te verkrijgen en hier te bestellen.

Daarom schreef hij, bij wijze van risicoreductie, het boek “Huis kopen? Zo gedaan”. Hierin legt hij in 18 stappen uit hoe je zelf (of met hulp van een expert) verantwoord je eigen huis kunt kopen. Het boek is in oktober 2016 uitgegeven door Bruna en online te bestellen.

Ook geeft Gaby regelmatig gevraagd (én ongevraagd!) zijn visie op het vak. Zijn stukken zijn hier terug te lezen.

En er is nog meer nieuws:

Nu er nog altijd meer dan 100.000 transacties op jaarbasis worden aangegaan zonder een specialist in te schakelen vond Gaby het tijd worden om het over een geheel andere boeg te gooien. Het boek in de vorm van een inspirerende aankoopcursus. Laagdrempelig en interactief. “Het aantal mensen dat zelf een woning koopt zal zonder overheidsingrijpen wellicht niet slinken, maar hoe mooi zou het zijn als ze optimaal voorbereid aan de start kunnen verschijnen? 

Dit kan een heleboel leed voorkomen. En voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Zeker als het om dit soort investeringen gaat.”

Contact opnemen?